Collectie 106 Architect Gebouw Radio Kootwijk
Collectie 106 Architect Gebouw Radio Kootwijk. Het gebouw heeft de uitstraling van een. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Een markante gebouw in de natuur;
Coolste Zelf Radio Kootwijk Bezoeken 28 Oktober 2021
Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe.Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen.
Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen.
Het gebouw heeft de uitstraling van een. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918... Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen.
Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument... . Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving.
Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918.
Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld.. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen.
In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal.. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument.
Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe.. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen.. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal.
Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Het gebouw heeft de uitstraling van een.. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien.
Het gebouw heeft de uitstraling van een. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school.. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx.
Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Een markante gebouw in de natuur; Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Een markante gebouw in de natuur;
Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld.
Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Een markante gebouw in de natuur; Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918.. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien.
Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Een markante gebouw in de natuur; Het gebouw heeft de uitstraling van een. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen.. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving.
Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal... Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument.. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld.
Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx... Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal.
Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen... Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal.. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument.
Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld.. Het gebouw heeft de uitstraling van een.
Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton.
Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien... Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving.
Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe... Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school.. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school.
Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument.. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving.
Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Het gebouw heeft de uitstraling van een.
Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton... In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld.. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen.
Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Een markante gebouw in de natuur; Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Een markante gebouw in de natuur;
Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918.. Een markante gebouw in de natuur;
Het gebouw heeft de uitstraling van een. Een markante gebouw in de natuur; Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe.
Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen.. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen... Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving.
Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving... Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld.. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld.
Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving.. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Het gebouw heeft de uitstraling van een.. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal.
De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx.. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen.
Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Een markante gebouw in de natuur; De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx... Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton.
Een markante gebouw in de natuur; Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Een markante gebouw in de natuur; Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal.. Een markante gebouw in de natuur;
Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien... Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen.
Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen... . Het gebouw heeft de uitstraling van een.
Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name …. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen.
Het gebouw heeft de uitstraling van een... In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen.. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe.
Het gebouw heeft de uitstraling van een. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Een markante gebouw in de natuur; Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal.
Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Een markante gebouw in de natuur; Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien... Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal.
In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld... Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen.
Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Een markante gebouw in de natuur;
Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Het gebouw heeft de uitstraling van een. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving.
Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen.
Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen.
Het gebouw heeft de uitstraling van een... Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument.
Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name …
Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name …. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918.
Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Een markante gebouw in de natuur; Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Het gebouw heeft de uitstraling van een. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name …. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school.
Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen.. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school.. Het gebouw heeft de uitstraling van een.
Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument.. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld.
Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton... Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Een markante gebouw in de natuur; Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument... Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton.
Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal... De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen.
In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton.
In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Dit voormalig zendstation is een mix van fraaie architectuur en de rijke natuur van de veluwe. Een markante gebouw in de natuur; Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Zendstation radio kootwijk is het historisch voorbeeld van technische ontwikkelingen in de 20e eeuw in een ongerepte omgeving. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld... Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld.
In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name …. Het gebouw heeft de uitstraling van een.
Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen. Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918. Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton.
Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Het dorp had ook zijn eigen brandweer, vuilophaaldienst, elektriciteit en water via de watertoren en pompen. Een markante gebouw in de natuur; Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving.
Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal.. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen.
De architect, julius luthmann, heeft zich voor het ontwerp vooral gebaseerd op het großfunkstation van telefunken bij nauen, waaraan hij een aantal bezoeken heeft gebracht.daarnaast heeft hij zich laten inspireren door het beeld van een sfinx. . Als het windstil is kun je de reflectie van het hoekige gebouw goed zien.
Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal. Het dorp lag afgelegen en er was geen reguliere busverbinding met dorpen in de omgeving. Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. De vormgeving van het gebouw lijkt beïnvloed door de duitse expressionisten en de amsterdamse school. Het hoofdgebouw, ook wel de kathedraal of gebouw a genoemd, heeft een 48 meter hoge zendtoren met er achter de machinehal. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen.
Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. . Het gebouw heeft de uitstraling van een.
Beton was voor die tijd een redelijk onbekend bouwmateriaal... Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Een markante gebouw in de natuur; Eind jaren 20 woonden er in radio kootwijk ongeveer 200 mensen... Er werd daarom door de gemeenschap onder andere een schoolbus, marktbus, een voetbalbus en zelfs een kerkbus op zondag geregeld.
Gebouw a is het hoofdgebouw van het zenderpark radio kootwijk bij het dorp radio kootwijk.het geheel uit beton opgetrokken gebouw is een rijksmonument. Het gebouw heeft de uitstraling van een. Met de bouw van dit eclectische gebouw is gestart in 1918... Luthmann ontwierp in het plaatsje radio kootwijk ook de betonnen watertoren, een transformatorhuis, een pension en woningen.
Omdat hout vanwege het gevaar van oververhitting door de straling van de zenders niet geschikt werd bevonden is gekozen voor beton. In mei 1923 werd het radio zendstation van radio kootwijk naar het ontwerp van architect julius maria luthmann officieel in gebruik gesteld. Hier moest de zendapparatuur voor de lange golf gehuisvest worden voor de communicatie met de overzeese nederlandse koloniën, met name … Het gebouw heeft de uitstraling van een.. Voor het gebouw ligt een vijver, die populair is bij fotografen.